HER ADIMDA TEMİZLİK

11/09/2014

HER ADIMDA TEMİZLİK

İlkadım Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekipler ilçede konteyner sayısını artırarak daha temiz ve daha ferah bir ortam sağlıyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölge mahallelerinde yetersiz kalan çöp konteyner sayısını arttırıyor. Yenidoğan mahallesinde başlatılan uygulamada mahalleye 40 adet yeni konteyner yerleştirildi. Çöp konteynerleri ekipler tarafından hazırlanan özel yerlerine yerleştirildi. Mahalle sakinleri belediyenin yapmış olduğu bu uygulama için yetkililere teşekkür etti.

Bölge halkının temiz ve ferah bir ortamda yaşamaları için gerekli çalışmaların titizlikle yapıldığını belirten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yasin Pamuk,  "Temizlik işleri müdürlüğü olarak ihtiyaç olan mahallelerimizde konteyner sayısını arttırıyoruz. Amacımız bölge halkımızın daha temiz ve daha ferah bir İlkadım'da yaşamlarını sürdürmesidir. Yenidoğan mahallesinden başlattığımız bu uygulamamız İlkadım ilçemizdeki tüm mahallelerimizde başlayacaktır. Başlangıcını Yenidoğan mahallesinden verdiğimiz uygulamamız kapsamında 40 adet yeni konteyner konuldu." dedi.