BAŞKAN TOK’TAN HACI ZİYARETİ

24/10/2014

BAŞKAN TOK'TAN HACI ZİYARETİ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İlkadım İlçesi’nden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getirenleri tek tek ziyaret ediyor.  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  hacdan dönen hacıların evlerine konuk olarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Ev ziyaretlerinde yakın ilgiyle karşılaşan Erdoğan Tok, Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinledi. İlkadım'da ikamet eden hacıları evlerinde ziyaret eden Başkan Tok, Kendisinin de hac görevini yerine getirdiği dönemde yaşadıklarını paylaştı.

Evlerinde ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Tok, "Hacılarımızla bir araya gelip, orada yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymışız gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyor, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ifade ediyoruz."  dedi.

Ziyaretler, ikramlar eşliğinde sohbet ile devam etti.