Tok Karla Mücadele Mesaisinde

07/01/2015

Tok Karla Mücadele Mesaisinde

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'da yoğun kar yağışı nedeniyle etkilenen bölgelerde yapılan çalışmaları inceledi.

TOK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Samsun'da aşırı kar yağışından etkilen  mahallerde yapılan karla mücadele çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Mustafa Karaduman'dan bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, önceki akşamdan bu yana ilçenin dört bir tarafında yoğun karşı ile kapanan yolları açmak için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi.

KARLA MÜCADELE  EKİBİNİ KUTLADI

Gece'nin ilerleyen saatlerinde ertesi güne kadar devam eden çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri'nin greyderle yol açma çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " Samsun'da  kar yağışından en çok etkilenen  Kavacık, Uzgur, Bilmece, Badıllı, Çelikalan, Çorak, Yeşiltepe  mahallerinde çalışmalarımız süratle devam etmektedir. Köy statüsünden mahalleye hüviyetine kavuşan yeni mahallerimizde evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın yardıma koştuk. Tüm ekiplerimiz gece-gündüz mesai harcıyor. Ekiplerimizi bu üstün gayretlerinden ötürü kutluyorum."dedi.