İlkadım’da 2015 ve 2016 Projelerin Altın Yılı

06/12/2015

İlkadım’da 2015 ve 2016 Projelerin Altın Yılı

-İlkadım’da 2015 ve 2016 Projelerin Altın Yılı

-İlkadım’da projeler tek-tek hayata geçiyor

İnsana dokunan projelerle insan öncelikli hizmetler yaptıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 ve 2016 yıllarının İlkadım’ın hizmetleler dolu yıllar olduğunu söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   Fen İşleri Müdürlüğü’nün  ilçe genelinde okul yardımları, parke, beton yol, kaldırım, yeni yol açma çalışmaları gibi hizmetleri kontrol eden Başkan Erdoğan Tok, ilçe genelinde İlkadım’ın geleceğini değiştirecek birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

PROJELERLE DOLU BİR YIL

Derebahçe Sosyal Tesisleri, Gençlik Merkezi, Ahşap Yürüyüş Yolu Projesi, Camii ve Külliye Projesi, Kuyumcular Caddesi Prestilj Cadde Çalışması, Seyyid Kutbeddin Türbesi Çevre Düzenleme ve Peyzaj Çalışmaları, Ihlamur Cafe Restoran, Taziye Çadırı, Semt Spor Merkezleri gibi birçok  projenin bitmek üzere ve sonuçlanan hizmetler arasında yer aldığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2016 yılında altın projelerin hayata geçeceği yıl olduğunu ifade etti.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Söz verdikleri gibi bir çok projeyi yerine getirdiklerini kaydeden Başkan Tok, “ 2015 ve 2016 yılı hizmetlerle dolu bir yıl olacağını ifade etmiştik. 2016 yılında da Yeni Belediye Hizmet Binası, Çocuk Kreşi, Gök Teras, Unkapanı Kültür Merkezi Yenileme Çalışmaları, Hanımlar Kültür Merkezi gibi projelerimiz start alacak.  Belediye olarak kendimize koyduğumuz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

İHTİYACA GÖRE HİZMET ÜRETİYORUZ

Yaşayan bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tok, "Biz, İlkadım Belediyesi sınırlarının çok daha ötesinde bir kent vizyonu hedeflemekteyiz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak birçok hizmeti ve projeyi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz. Bununla birlikte görevi devraldığımız günden bugüne sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek istişareler yapıyoruz. Biz İlkadım’ı ben anlayışı ile değil, biz anlayışıyla yönetiyoruz.” diye konuştu.