"UYUMLA ÇALIŞIYORUZ"

02/06/2014

"UYUMLA ÇALIŞIYORUZ"

İlkadım Beldiyesi AK Parti gurubu meclis üyeleri düzenlenen grup toplantısında bir araya geldi.

İlkadım Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri her ay yapılan meclis toplası öncesi gerçekleştirilen  grup toplantısını yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlık yaptığı toplantı  yemek eşliğinde Acem Tekkesi'nde gerçekleşti. AK Parti Grubunun tam kadro katıldığı toplantıda gündem maddeleri incelenerek grup içerisinde karara bağlandı.

"UYUMLU ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ"

AK Parti Gurubu Meclis üyeleri ile birlikte uyumlu ve gayretli çalışmalar yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok: "2 aydır Belediye Başkanlığı görevimizi meclis üyelerimiz ile birlikte yürütüyoruz. İl Başkanımız Fuat Köktaş'a bugün bizlere eşlik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. 21 meclis üyemiz ile beraber  alacağımız kararları meclis toplantısı öncesi detaylı bir şekilde görüşüp kararlaştırıyoruz. Uyumlu bir ekibimiz var ve huzurlu bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle İl Başkanımız Fuat Köktaş'ın belediye seçimlerinde ki desteği, gayretli çalışması ve bize olan katkısından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim çalışmalarında herkesin bir katma değeri var yalnız en büyüğü Fuat başkanımızın, il ve ilçe teşkilatımızın olduğunu belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin ve çalışmaların hakkın halkın hizası doğrultusunda yapılması gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş: "Bugün İlkadım Belediyesi'nin üçüncü grup toplantısını beraber gerçekleştiriyoruz.  Bu toplantıların belediye meclisinden önce yapılacak hizmetlerin konuşulduğu karara bağlandığı yerlerdir. Eğer konular tartışılacaksa bu konular mutlaka parti içerisinde,i gurubun içerisinde önceden tartışılarak bir karara bağlanması ve o yönde hareket edilmesi gereken yerledir. Üçüncü toplantıyı aksaksız olarak yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum. Buralar bizim emaneten, milletimize vekaleten görev yaptığımız yerlerdir."dedi

Toplantıya AK PARTİ  İl Yerel Yönetimler Başkanı Yılmaz Açan da katıldı.

Toplantı sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'a çivi ve tel sanatı ile yapılmış çerçeve hediye etti.