DEMİR’DEN TOK’A ZİYARET

18/02/2016

DEMİR'DEN TOK'A ZİYARET

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR, "İLKADIM HER GÜN DEĞİŞEREK GELİŞİYOR"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti eski Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, " Yeniliğe açık, her gün değişerek büyüyen İlkadım örnek projelere imza atıyor" dedi.

AK Parti 24. dönem Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane mahallesinde yapımına başlanan Cami ve Külliye projesinin örnek olacağını belirten AK Parti 24. Dönem Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, " İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Cami ve Külliye projesinin yakından takip ediyor ve tebrik ediyorum. Bu muhteşem proje tamamlandığında Türkiye'de örnek olacak türden. Belediye Başkanımız Erdoğan Tok ve ekibine başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Eski Milletvekili Demir'in ziyaretinden ve güzel temennilerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " 24. Dönem Samsun Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir'i belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Geçmiş dönemimizde olsun bu dönemimizde olsun her zaman destekçimiz olan ve hizmetlerimize her zaman katkı sağlayan milletvekilimize güzel temennilerinden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.