İLKADIM’LI MİNİKLER HEDİYELERİNİ ALDI

Geri05/06/2014

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında İlkadım  Belediyesi tarafından düzenlenen "Küçük gözler Büyük bakışlar" adlı fotoğraf yarışmasında ilk üç sıraya giren öğrenciler hediyelerini aldı.

İlkadım Belediyesi'nin düzenlediği çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için "Küçük gözler Büyük bakışlar" adlı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. 5 Haziran Dünya Çevre Günü sebebiyle  Samsun Cumhuriyet Meydanında İlkadım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından kurulan çevre bilgilendirme standında hediyelerini alan minik öğrenciler heyecanlarını gizleyemedi.

Yapılan fotoğraf yarışmasında Yarışmada 1. Kalkanca İlköğretim Okulu'ndan Eren Emre Yıldız, 2. 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan İrem Bade Usta ve 3.'üncü Adnan Ölmez İlköğretim Okulu'ndan Melike Genç oldu. Yarışmada 1.'ye Laptop, 2.'ye tablet, 3.'ye fotoğraf makinesi ödül olarak verildi. Ödülleri İlkadım Beldiye Başkan Vekili Erdal Dinç, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel verdi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri nedeniyle konuşma yapan İlkadım Beldiye Başkan Vekili Erdal Dinç: " Böyle anlamlı, özel ve güzel günde bu etkinliklerimizi gerçekleştirmek bizleri mutlu ediyor. Günden güne yok olan çevremizi doğamızı kaybını önlemek bizlerin elindedir. Ambalaj atıklarının plastik ve cam atıkların hangi şekilde imha edileceğini nerelere atılacağı hakkında bilgi alarak dünyamızı yok olmaktan kurtarabiliriz. Bu çevre bizim çevremiz, bu dünya bizim dünyamız tertemiz bir doğada yaşamımızı sürdürmek istiyorsak hep birlikte ele ele vererek çevremizi korumalıyız. Fotoğraf yarışmasını kazanan öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum." dedi

Ödül töreni sonrası Dünya Çevre günü nedeniyle öğrencilere ve vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar