ERDOĞAN TOK: “EĞİTİM OLMAZSA YAPILANLAR BOŞA”

10/06/2014

ERDOĞAN TOK: “EĞİTİM OLMAZSA YAPILANLAR BOŞA”

İlkadım Belediye Başkanı Arıburnu İlkokulu yılsonu eğlencesi ve bahar şenliğinde minik öğrencilerle buluştu. Başkan Tok, “Eğitimli bir toplum olmazsa yaptığımız projelerin hizmetlerin hiçbir anlamı yoktur.” dedi.

MİNİKLER ŞOV YAPTI

İlkadım İlçesi Arıburnu İlkokulu tarafından düzenlenen yıl sonu eğlencesi ve bahar şenliğine katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Tok miniklerle bol bol fotoğraf çektirdi. Etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milliği Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Göktürk, okul müdürleri  ve veliler katıldı. İlkokul öğrencileri hazırladıkları birbirinden renkli gösterilerle izleyenlerin beğenisini kazandı. Renkli görüntülerin meydana geldiği şenlikte minikler ayakta alkışlandı.

“EĞİTİME %100 DESTEK”

Eğitime son derece önem verdiklerini belirten ve eğitim kurumlarına her türlü fiziki desteği verdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Minik öğrencilerimizin bu güzel yıl sonu etkinliğinde sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Eğitim son derece önemli bir konumuzdur. Burada oldukça güzel emekler ortaya serilmiş. Velilerimizi de tebrik ediyorum çocuklarını bu güzel günlerinde yalnız bırakmadıkları için.  Eğitimsiz bir toplum olamaz biz belediye çalışmalarımızda hep şunu belirtiyoruz; Birinci önceliğimiz eğitim. Park yaparsınız bahçe yaparsınız ama eğitimsiz bir toplum olduğu zaman o bahçeyi muhafaza etmezler yakarlar yıkarlar ama eğitimli bir toplum yaptıklarınıza sahip çıkar korur kollar. İlkadım Belediyesi olarak eğitim kurumlarımıza fiziki alt yapı noktasında her zaman  müdürlerimizle Milli Eğitim camiamızla beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum. Artık bütün eğitim kurumlarımızın yanındayız bize gelebilecek her türlü taleplere kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyorum.” diye konuştu.