Projelerimizde bayanlar önceliğimiz

Geri27/10/2016

Erdoğan Tok;

"Projelerimizde bayanlar önceliğimiz."

"Kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz."

İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına  Halise Seçildi.

Kadın Meclisi 4. Olağan Genel Kurulunda konuşma yapan Başkan Tok,  Belediye olarak, toplumun temelini oluşturan aile kurumun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu kadınlara her projede yer verdiklerini söyledi.

İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kadın Meclisi Başkanlığına Psikolog Halise Mutlu oy çokluğu ile seçildi.

4. Genel Kurulu saygı duruşu ve istiklâl marşı ile başladı.  Saygı duruşu ve istiklâl marşının okunmasının ardından söz alan İlkadım Kent Konseyi Başkanı Bünyamin Kocaoğlu,  Çalışma gurupları içerisinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Kadın Meclisi yeni yönetimine başarılar diledi.  Kocaoğlu; Yeni yönetimden yeni ve farkındalık oluşturacak projeler üretmelerini beklediklerini ifade etti.

Yeni dönem Kadın Meclisi Başkanlığına seçilen  Halise Mutlu; Çok önemli bir sorumluluğumuz var. Kadın mutlu olursa, aile mutlu olur, aile mutlu olursa toplum mutlu olur.” dedi.

Kadınlar değerlerimizin temsilcisi

Toplumun temelini oluşturan aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadının bir anne, bir eş ve hayatın bütün alanlarında etkin birey olarak saygın bir yeri olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydetti.

Her projemizde bayanların yeri var.

Oy çokluğu ile Kadın Meclisi Başkanı Halise Mutlu'ya ve  yönetime başarılar dileyen Başkan Tok, " Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımızla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hanımlar Lokalimizde yüzlerce kadınımız tesisimizin tüm imkanlarından faydalanarak sosyal yaşamın içerisinde aktif bir şekilde yer alıyor. Kültür merkezlerimizde bayanlar, çeşitli branşlarda kurs görmekte ve el becerileri kazanmaktadır. Kadınlarımız için mutlu ve huzurlu bir aile tesis etmek için “Aile Okulu” eğitim seminerlerimizi ve söyleşilerimizi sürdürmekteyiz. Yine mahallerde parklarda oluşturduğumuz alanlarda kadınlar fitness kondisyon aletleri ile sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedir. " dedi.

Konuşmaların ardında plaket takdimi yapılarak hatıra fotoğrafı alındı.

Genel Kurula İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice  Tok, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu, Musa Yüksel, Yahya Çınkıl, AK Parti İlkadım Meclis Üyesi Neriman Pala, ELVİNDER Başkanı Yeşim Kıyıcı, KADEM Samsun Temsilcisi Meral Kıvırcı, Şiddeti Önleme Merkezi Müdüru Tuğba Talay,  Samsun Sakatlar Derneği Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, Altı Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Aynur Yiğit, bayan muhtarlar, ve   çok sayıda bayan katıldı.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar