Geri08/11/2016

İlkadım Belediyesi'nden Vatandaşları Memnun Eden Çalışmalar.

İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım ilçe genelinde yürütülen renkli kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor

İlkadım Belediyesi tarafından Çiftlik Mahallesi başta olmak üzere eş zamanlı üç mahallede birden yürütülen renkli kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları vatandaşları memnun ediyor. İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlkadım ilçe genelinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde devam eden çalışmaların kış ayları olması sebebiyle aksamayacağının altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; "İlkadım halkının rahat, temiz ve ferah sokaklarda kış geçirmesi için belediyemizin tüm imkanları ve personelimizin özverili çalışmaları ile yoğun bir tempoda çalışmaktayız” dedi. Her gün daha azimle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok “Çiftlik Mahallesi renkli kaldırım çalışmaları kapsamında 2500 metrekare renkli kaldırımın yapımını tamamladık. İlkadım Belediyesi olarak 2015 yılı başında start verdiğimiz yoğun fen işleri çalışmalarımıza 2016 yılı içerisinde de hız kesmeden devam ediyoruz. Kış aylarının gelmesi sebebiyle halkımızın çamurlu, kirli yollarda günlük hayatlarını sürdürmemesi için ekiplerimiz ile gece gündüz demeden yoğun çalışma tempomuza devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi İlkadım halkının ferah, hijyenik ve rahat cadde ve sokaklarda yaşamaları için yoğun mesai harcıyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği mahallelerimizde esnaflarımızla, mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” dedi.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar