İLKADIM BELEDİYESİNDEN MOBİL HİZMET

21/11/2016

İLKADIM BELEDİYESİNDEN MOBİL HİZMET

İlkadım Belediyesi tarafından kurulan İ-Mobil Acil Müdahale Ekibi hizmete başladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından talimatı verilen, kısa bir sürede yazılımsal ve teknik altyapısı tamamlanan İ-Mobil Tim İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına başladı. Vatandaşlar tarafından Fen İşleri Müdürlüğüne gelen talepler elektronik ortamda hızlı bir şekilde İ-Mobil ekibe aktarıldıktan sonra öncü bir ekip tarafından hasar ve sorun tespit edilerek yine elektronik ortamda İ-Mobil merkezine gönderiliyor. İ-Mobil tim yapım ekibi gelen talep doğrultusunda doğrudan müdahale ederek 2-3 saat gibi kısa bir sürede sorunun çözümünü sağlıyor. Uzman mühendisler ve yapım ekibinden oluşan İ-Mobil Tim tüm süreci geliştirilen yazılımlar ile elektronik ortamlarda takip ediyor.

MOBİL ÇAĞDA MOBİL ÇÖZÜMLER

Gelişen teknoloji ve mobil yazılımların vatandaşa hizmet noktasında uygulamalara dahil edilmesinin önemini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; " Yaşadığımız çağ gelişen teknoloji ile mobil çağ halini almıştır. Bizde bu teknolojilerden faydalanarak vatandaşlarımıza hızlı bir hizmet anlayışı ile İ-Mobil projemizi başlattık. Vatandaşlarımızın sorunların anında çözümü noktasındaki beklentilerini biliyoruz ve önemsiyoruz. Bu düşünce ile İlkadımlı hemşehrilerimiz tarafından bize ulaştırılan sorunların çözümünü ivedilikle İ-Mobil ekiplerimiz sağlayacaklardır. Ekiplerimiz tarafından geliştirilen yazılımlar ile vatandaşlarımızla elektronik ortamda çok daha hızlı iletişime geçerek mühendislerden ve yapım ekibinden oluşan İ-Mobil Tim ile sorunlara çok hızlı müdahale edebiliyoruz.