İLKADIM BELEDİYESİNDEN YENİ TEMİZLK ARACI

23/11/2016

İLKADIM BELEDİYESİNDEN YENİ TEMİZLK ARACI

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosuna çok yönlü yeni bir araç daha kattı.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni aldığı araç ile kaldırım ve caddeleri hem yıkıyor hem süpürüyor. Yeni aracın özelliği büyük araçların giremediği yerleri, kaldırımları, duvar ve mazgal içlerini, yol kenarına parkeden araçlar nedeniyle temizlenemeyen yerleri süpürebilmesi ve özel yıkama aparatı ile yıkayabilmesidir. "Daha Temiz İlkadım" mantığı ile temizlik ve yıkama faaliyetlerini ilçe sınırlarında her mahalle ve caddede titizlikle yürüten İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü büyüyen araç filosu ile daha hızlı ve daha başarılı bir şekilde vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

"AMACIMIZ PIRIL PIRIL BİR İLKADIM"

İlkadımlı hemşehrilerimize daha temiz ve yaşam kalitesi yüksek bir İlkadım sunmak amacı ile gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; " Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine yeni kattığımız aracımız ile diğer araçla ile giremediğimiz alanları özel yıkama aparatı ile yıkama şansına sahibiz. Ayrıca el ile kullanılabilen kuvvetli süpürme aparatı ile kaldırım ve sokaklarda çok daha ayrıntılı temizlik yapabilme şansına sahibiz. İhtiyaçlar doğrultusunda en iyi hizmeti verebilmek amacı ile teknoloji ve yenilikleri takip ederek ekipmanlarımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Yeni aracımızın tüm İlkadımlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim." şeklinde konuştu.