PROJELERİMİZ ÖRNEK OLARAK

11/06/2014

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Ankara'da gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile Ankara'da  gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok toplantıda bulunan bürokratlara İlkadım'da başlatılan ve başlatılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ile projeler ve hizmetler hakkında konuşan Başkan Tok, " İlkadım ilçemiz Samsunumuzun en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Başbakanımızın da seçim öncesi dediği gibi şehrimizi ülkemizi 2023 vizyonuna hazırlamak için son ana kadar çalışmaktayız. Geliştirdiğimiz projeler kapsamında örnek gösterilecek projelerimiz var. Bu projelerimiz kısa bir süreç içerisinde hayata geçirerek İlkadım'a kazandıracağız" dedi.