İLKADIM’DA THM RÜZGARI

Geri12/06/2014

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel Türk Halk Müziği konserinde salonda ki konuklar okunan şarkılarla adeta büyülendi.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce düzenlenen özel Türk Halk Müziği konseri Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Katılımın yoğun olduğu konsere İlkadım Belediye Başkan Vekili Şuayip Sayın, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, İlkadım Belediyesi Basın Yayın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDIRLAR

42 kişilik koro sanatçısından, 25 kişilik saz ekibinden oluşan, Hızır Aydın şefliğinde birbirinden eşsiz parçaları söyleyen İlkadım Belediyesi Tük Halk Müziği korosu izleyenlerin büyük beğenesini topladı. Hafızalardan silinmeyen eserleri güzel bir şekilde seslendiren koro ve koroda bulunan sanatçılar ayakta alkışlandı.

NURAY HAFİFTAŞ SÜRPRİZİ

Konserin 2. bölümünde izleyenlere sürpriz yaparak sahneye çıkan konuk sanatçı ünlü isim Nuray Hafiftaş seslendirdiği şarkılarla izleyenleri adeta büyüledi. Ses ve sahne performansıyla ilgi odağı olan Hafiftaş salonda bulunan kişileri kimi zaman coşturdu kimi zaman hüzünlendirdi. Konuk sanatçı olarak sahne alan Nuray Hafif Taş'a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi İlkadım Belediye Başkan Vekili Şuayip Sayın takdim etti.  Konser sonrası protokolde bulunanlar koroya davet eden koro şefi Hızır Aydın tüm salon ve protokol eşliğinde “Erkilet Güzeli” isimli parçayı seslendirdiler.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar