Güçlü Türkiye’yi El Ele Tutuşarak Büyütelim

Geri03/01/2017

Erdoğan Tok;

-Güçlü Türkiye'yi El Ele Tutuşarak Büyütelim

-Kalleş oyunları, birlik ve beraberlikle bozacağız

-Başkan Tok'tan Teröre karşı birlik mesajı

Yeni yılın ilk meclis toplantısında terörü lanetleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 15 Temmuz'da Türkiye'ye diz çöktüremeyenlerin alçakça ve kalleşçe oyunlar sahnelediklerini, bu oyunların milletçe birlik ve beraberliğin korunarak bozulacağını söyledi.

İlkadım Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Gazi Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirdi. 2017 yılına ait ilk toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerini sırasıyla okunmasının ardından görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI

Yılın ilk meclis toplantısında gizli oylama ile Denetim Komisyonu seçimi yapıldı. Denetim Komisyon Üyeliğine AK Parti'den Refik Fikret Erdin, Uğur Etli, Şuayip Sayın, MHP'den  Ümit Altundal ve Sezai Onaran oy çokluğuyla seçildi.

Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği meclis toplantısında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terörün dini, dili, ırkı, vatanı yoktur. Bu vahşeti işleyenleri lanetliyoruz "dedi.

PROVOKASYONLARA GELMEYELİM

Son zamanlarda artan terör olaylarına ve menfur saldırılara karşı ülke olarak birlik ve beraberliğin korunması gerektiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Ülke içinde ve dışında milli birlik ve beraberliğimize kastedenlere, kurulan oyunlara karşı kararlı duruşumuzu göstermeliyiz. Provokasyonlara karşı uyanık olmalıyız.  Sağ duyulu olmalıyız. "diye konuştu.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İSTEMİYORLAR

Küresel şer odaklarının her türlü oyunlarını sahneye koyduklarını ifade eden Başkan Tok,"  Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir.  Türkiye üzerinde emelleri olan küresel güçler, ülkemizdeki istikrar ve güveni bozmaya çalışmaktadır. 15 Temmuz'da Türkiye'ye diz çöktüremeyenler,  ekonomi ve menfur saldırılarla yıkmaya çalışmaktalar.  Hedefleri ülkemizde kaos çıkartmak, gayeleri topraklarımızı bölmek, parçalamak. Ortadoğu'da güçlü bir Türkiye istemiyorlar. İslam ülkelerinde kan ve gözyaşı içerindeki mazlumların hamisi olan güçlü Türkiye'nin büyümesini istemiyorlar.  Biz asırlardır necip bir millet olarak merhametin kaynağı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Çağımızın yangını olan savaşların dinmesi ve yok edilmesi için el birliği ile çalışalım. Güçlü Türkiye'yi var edelim. Türkiye ne kadar güçlü olursa çevremizdeki ve yeryüzündeki mazlumların gözyaşı ve acısı dinecek. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Birbirimizi sevelim. El ele tutuşup Güçlü Türkiye ile Dünya'ya barışı ve huzuru getirelim" şeklinde konuştu.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar