ERDOĞAN TOK, "EĞİTİME VERİLEN DESTEK KUTSALDIR"

01 Ocak Perşembe 1970

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok 2013-2014 Eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesi sebebiyle Yeşilyurt Demirçelik İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine katıldı. Başkan Tok, "Geleceğimizin temelleri olan gençlerimize destek olmak vazifemizdir." dedi.

2013-2014 Eğitim öğretim yılının son günüde Yeşilyurt Demirçelik İlköğretim Okulu'nda tertip edilen karne törenine katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a öğrenciler sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek tatil planlarını soran Başkan Tok öğrencilerle fotoğraf çektirdi. 1-B sınıfında gerçekleştirilen karne takdiminde öğrencilere karnelerini ve hediyelerini veren Başkan Tok minik öğrencileri kutlayarak sohbet etti.

Tören sonrası törene katılan protokol eşliğinde son ders zilini çalan Başkan Tok, "Geleceğimizin temelleri olan gençlerimizin her zaman destekçisi olduk. Bu destek bizleri görevidir, bu desteği yapmak bizlerin borcudur. Geleceğimizi sağlam nesillere emanet etmek için eğitime destek ve hizmetlerimizi sonuna kadar gerçekleştireceğiz. Miniklerimizin bu heyecanlı günlerinde onların yanında olup heyecanlarını paylaşmak bizleri son derece mutlu etti. Tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum iyi tatiller." dedi.

Tatile başlayan öğrencilerin tatillerini güzel geçirmeleri gerektiğini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “Çocuklar tatilde bol bol dinlenin. Tatilde mutlaka dinlenmeye özen gösterin ama kendinizi sosyal ve kültürel anlamda geliştirebilecek etkinliklerden de hiç uzak kalmayın. Bu anlamda yaz tatilinizde hem dinlenin hem de sosyal faaliyetler içersinde olmaya gayret edin. Fırsatınız varsa kitap okuyun. Çünkü okuma alışkanlığımız ülke olarak çok fazla değil. Bu yaşlarda bu alışkanlığı edinebilirsek, gelecekte daha başarılı bireyler olarak kendimizi hazırlamış oluruz” dedi.

Törene Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girdin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Hikmet Yeşilyurt, okul müdürleri ve veliler katıldı.