İlkadım’da Sigara’nın Zararları Üç Farklı Şekilde Anlatıldı

Geri10/02/2017

-İlkadım'da Sigara'nın Zararları Üç Farklı Şekilde Anlatıldı

-İlkadım'da Sigara Bağımlılığının Zararları Etkinliği

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından  “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” münasebetiyle,  Sigara Bağımlılığının Zararları konusunda farklı ve anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Toplumsal farkındalık oluşturmak için tertip edilen etkinlikte, sigara bağımlılığının Zararları, 'Tiyatro, Panel ve Dinleti' ile anlatıldı.

PROGRAMA YOĞUN İLGİ

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, Kadın Meclis Başkanı, Psikolog, Sosyolog, Aile Danışmanı Halise Mutlu, Kişisel Gelişim Uzmanı Ramadan Balkı, Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar Akbulut, HANDER(Hanımlar Yardımlaşma Derneği) Başkanı Sevgi Sula katıldı.

SEMPATİK TİYATRO'DAN EĞLENCELİ  GÖSTERİ

İlkadım Belediyesinin düzenlemiş olduğu, " 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü” kapsamında, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evinde vatandaşlarla buluştu. Programda Sempatik Tiyatro Grubu , “Bağımsız Gençlik” konulu oyunları ile vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Programının ortalarına doğru Kişisel Gelişim Uzmanı Ramadan Balkı, Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar Akbulut ve Kadın Meclis Başkanı Aile Danışmanı Psikolog, Halise Mutlu, “Kendinize Hoşgeldiniz”, konulu paneli ile katılımcılara eğitici bilgiler verdi.

DÜNYA'DA 6 MİLYON İNSAN SİGARADAN ÖLMEKTEDİR

İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, " Dünyada her yıl 6 milyona yakın insan sigara yüzünden yaşamını yitirmektedir. Bu sigaradan kaynaklı ölümleri durdurmak için, Dünya Sigarayı Bırakma Günü sebebiyle, sigarasız ve daha sağlıklı bir gelecek diliyorum.” dedi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” münasebetiyle düzenlenen programın sonunda, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel katılımcılara çiçek vererek toplu fotoğraf çektirdi.

Habere Ait Diğer Fotoğraflar