ERDOĞAN TOK, “ESNAFIMIZ KAZANIRSA ŞEHİR KAZANACAK”

18/06/2014

ERDOĞAN TOK, “ESNAFIMIZ KAZANIRSA ŞEHİR KAZANACAK”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok esnaflar bir araya geldi. Erdoğan Tok, "İlçemizin ekonomisini sağlayan esnafa daima destek çıktık." dedi

Pazar mahallesinde bulunan esnaf ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok esnaf ile sohbet ederek çalışmalar hakkın bigi aldı. Programa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra, AK İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve AK İlkadım İlçe teşkilatı ve çok sayıda esnaf katıldı.

"ESNAFA KAPI HEP AÇIK"

Esnaflığı anlayan ve bilen bir kişi olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Esnafın halinden anlayan bir kardeşiniz olarak sizlerle bir arada olmak bizlere güç veriyor. 30 Mart seçimlerinde esnaf kardeşlerimizin bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim öncesi adaylığım bile daha ortada yokken esnaf kardeşlerimiz bizlere "başkanım sizleri özledik" demesi bizlere  adaylık için büyük adım oldu. Seçimin ardından da esnafımızın bu söylemlerinin yalan olmadığını aldığımız oy ile gördük. Halkımız, gelecek bizim elimizde diyerek yaşam sürdürdükleri bölge için bizi seçtiler. Bizlerde esnafımızın ve vatandaşlarımızı hiç bir zaman üzmeyeceğiz yanlarında durarak destek olacağız. Esnafın derdini sıkıntısını bilen belediye başkanı olarak kapımızı ardına kadar açtık. İlkadım’ın  ekonomisini sağlayan kardeşlerimize daima destek olmak için çalıştık ve çalışmalara devam edeceğiz" dedi.