ERDOĞAN TOK: "BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

30/06/2014

ERDOĞAN TOK:

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ramazanın ikinci iftarını belediye personeli ile yaptı. Başkan Tok, "İlk gün kendi ailemle, ikinci gün İlkadım ailesi ile oruç açmak onur ve gurur verici" dedi.

Ramazanın ikinci günü İlkadım Belediyesi çalışanları ile iftar sofrasında buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iftar öncesi belediye personeli ile sohbet etti. Personelle yaptığı konuşmada İlkadım'ın büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Tok, "İlkadım mutlu olursa Samsun mutlu olur dedi. Düzenlenen iftar yemeğine  Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ziya Uzun, Bembir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, belediye birim müdürleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

"MUTLU İLKADIM, MUTLU SAMSUN"

Belediye çalışanlarını her koşulda mutlu ettiklerini ve edeceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi'nin günden güne büyüyen bir aile olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ramazanı ayının ilk iftarını kendi ailemle ikinci iftarını ise büyük İlkadım ailesi ile birlikte yapmak son derece onur ver gurur verici. İlkadım ailesi olarak her geçen gün gelişiyor, büyüyoruz. İlkadım Belediyesi personeli mutlu olursa İlkadım ilçesi mutlu olur, İlkadım mutlu olursa Samsun mutlu olur. Biz her zaman çalışanlarımızı mutlu etmek için çabaladık ve ediyoruz da " dedi.

"AİLEMİZİN HUZURUNU KİMSE BOZAMAZ"

Köklü ve büyük bir haline gelmiş İlkadım ailesinin huzurunu kaçırmaya çalışanların olduğunu söyleyen ve bu tür girişimlere müsaade etmeyeceğini belirten Başkan Tok, "Bu büyük ailede kendini görmek istemeyenler var onlar kendi tercihlerini yapmış kendi düşünceleri içerisinde yaşayan kişilerdir. Geçmiş dönemde kendini kanıtlamış bir kardeşiniz olarak her zaman çalışanın yanında olan bir anlayışla çalıştığımızı kamuoyu ve çalışanlarımız biliyor. Çalışanın her zaman destekçisiyiz her zaman arkasındayız. Şu işçi önceki dönem girmiş, farklı görüşlüymüş, başka memleketliymiş bizi ilgilendirmez. Ara sıra kulağıma  geliyor,  bizi işten atarlar mı diye konuşuluyormuş. İşçilerimiz içlerini ferah tutsun, işini yapan, çalışan kişilerin işten çıkartma gibi bir durum söz konusu değil. Bu düşünceleri ortalığa yayan kişiler, çalışmıyordur işini yapmıyordur ki böyle bir korkusu vardır. Tekrar ifade etmek istiyorum ki büyük bir İlkadım ailesinin ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ailenin huzurunu kimse bozamaz." diye konuştu.