BAŞKAN TOK BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

03/07/2014

BAŞKAN TOK BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

İlkadım Belediyesi tarafından Samsun Büyük Otel'de düzenlenen iftar programında Samsun'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yemeğe katılan konuklarla yakından İlgilendi. Düzenlenen yemeğe Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Necdet Uzun, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, ajans, gazete ve televizyon kanallarının genel yayın yönetmenleri ile muhabirleri ve haber müdürleri katıldı.

İftar sonrası basın mensuplarına konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün Samsunumuzun güzide basın mensupları ile bir araya geldik. Gerçekten çok anlamlı bir gecedeyiz. Ben özellikle emektarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak çalışmalarımızın basın mensuplarımız aracılığıyla kamuoyuyla doğru olarak paylaşılması bizim için çok önemli. Bundan dolayı hepinize başarılar diliyorum. Ramazan ayımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.