BAŞKAN TOK,"HALK NE İSTERSE O OLUR"

05/07/2014

BAŞKAN TOK,

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen komşu iftarları kapsamında Hastane Mahallesi sakinlerine iftar yemeği verildi. Başkan Tok, "Halkımızın rızası olmadan kentsel dönüşüm değil binalara çivi bile çaktırmam" dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen komşu iftarları halktan yoğun ilgi görüyor.  Hastane mahallesinde gerçekleşen komşu iftarına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi kurucu başkanı Ahmet Okuyucu, Belediye Başkan Yardımcıları birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesi kurulan iftar masalarını gezerek vatandaşla sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok konukların istek ve önerilerini dinleyerek yakından ilgilendi.

"İÇ İÇEYİZ"

İftar sonrası iftara katılan vatandaşa hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz komşu iftarları halkımız tarafından ilgi ile karşılanıyor. Böylesi güzel görüntüleri görmek halkımız ile aynı sofrada oruç açmak bizleri mutlu ettiği kadar gururlandırıyor. Halkla arasında duvar ören değil halkın yanında olan bir belediye başkanı olarak belediye binasında da kapımız her zaman ardına kadar açık. Halkımızda iç içe bir hizmet anlayışı ile görev yapıyoruz." diye konuştu.

"HALK NE DERSE O"

Mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm üzerine sorulan sorunlarına açıklık getiren Başkan Tok, " Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Halkımız istemediği taktirde binaların dışına çivi dahil çaktırmam. Halkımız dönüşüm hakkında ne isterse o yapılır. Eğer vatandaşlarımız isterse  müteahhitlerle yerinde dönüşümü sağlamayı arzu ediyoruz. Halkımızın uzun süredir derme çatma evlerinde yaşadığı sıkıntıyı sonlandırmak istiyoruz.  Modern, yeşil alanı bol sosyal konutlarda, çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini istiyoruz. Meclis kararıyla emsal değerlerini artırarak vatandaşımıza bire bir daire vermenin alt yapısını oluşturacağız. Halkımız yükselteceğimiz emsal değeriyle geniş haklar kazanacak. Halkımızın hak kaybı değil tam aksine hakları değer kazanacak."dedi.

İftarın ardından mahalle sakinleri ile birlikte vakit geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gerçekleşen mini mahalle sakinleri toplantısının ardından Hastanebaşı Camii'nde İlkadım Belediyesi tarafından tertip edilen, Ankara Hacı Bayram Veli Camii İmamı Ahmet Karali Hoca ile Ahmet Satin Hoca ve İlahi Ekibinin hazırladığı özel geceye katıldı.