BAŞKAN TOK, "ENGELSİZ İLKADIM İÇİN"

09/07/2014

BAŞKAN TOK,

Samsun Express Engelliler Spor Kulübü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti. Başkan Tok, "Engelsiz bir İlkadım için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Samsun Express Engelliler Spor Kulübü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Samsun Express Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncer Başkan Tok'a engellilere karşı göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür etti.

“ENGELLİLERE ENGELSİZ HAYAT”

Engellilerin engelsiz bir yaşam sürdürebilmesi için çalışmaların ara vermeden devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok," Her insanın bir engelli adayı olduğunu bilerek görevimizi yerine getiriyoruz. Engelli kardeşlerimizin engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için İlkadım Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hizmet binalarımızda engelli personel ve vatandaşlarımız için engelli asansörleri, engelli rampaları yapıldı ve ihtiyaç olan yerlerde yapılmaya devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretimize gelen Samsun Express Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncer'e teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.