ERDOĞAN TOK, “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

11/07/2014

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok komşu iftarları kapsamsında Cedit ve Liman Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Tok, “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, anlayışıyla halkımızla bütünleşiyoruz  ” dedi.

Komşu iftarları kapsamında Liman ve Cedit Mahallesi sakinleri ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok iftar için kurulan masalarda oturan vatandaşları tek tek dolaşarak Ramazan aylarını kutladı. Başkan Tok aynı zamanda vatandaşın istek ve önerilerini dinledi.  Liman Mahallesi öğretmenler caddesinde düzenlenen iftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“YERİNDE ÇÖZÜM İÇİN ALANDAYIZ”

Halkın seçtiği başkanın halkla arasında mesafe olmaması gerektiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ 30 Mart günü halkımız kendi iradesi ile belediye başkanını seçti. Halkın teveccühü ile göreve geldik. Halkın seçtiği bir başkan olarak vatandaşla arama mesafe koyamam. “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”  anlayışıyla halkımızla bütünleşiyoruz. Çünkü hizmet ve projeler bilgi alışverişi yaparak olur. Kapımız her zaman ardına kadar açık. Kapıyı duvar yapan değil, kapısını ardına kadar açan belediyecilik anlayışı ve hizmet aşkı ile görevimizi yapıyoruz. Bizlerin yanına gelemeyen amcalarımız dedelerimiz nenelerimiz bizler yanına geliyoruz. Halkımızın sorunlarını sıkıntılarını yerinde dinliyor yerinde çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Çünkü hepimiz bu şehrin suyunu içip bu şehrin ekmeğini yiyoruz. Memleketli ayrımı yapmadan herkesin yanına gidiyor herkesle birlik oluyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyerek güçlü belediyecilik adına halkımızla iç içeyiz. ” diye konuştu.

Başkan Tok iftar programının ardından Akşam-Teravih namazı arası Abdullah Paşa Camii'nde Ali Tel Hoca ve İshak Danış Hocanın katılımıyla gerçekleşen sohbet ve ilahi programına katıldı. Kur-an ve İlahi ziyafetinin yaşanan özel gecede arası Abdullah Paşa Camii cemaati ramazan ayının güzelliklerini İlkadım Belediyesi katkısıyla tekrar yaşama imkanı buldu.